Nauti aromaattisista hemmotteluhoidoista

Kaikki hoidot tehdään rauhallisessa ympäristössä, jossa on kaikille aisteille hemmottelua. Rauhallista musiikkia, aromaterapeuttisia öljyjä (toivoessasi) ja keskeytymätöntä hoitoa. Näin hoidon vaikutukset pääsevät mielen tasolle asti. Hoitoöljyinä käytän vain puhtaita luonnontuotteita, ilman synteettisiä aineosia. Hoito on vain sinun omaa aikaa, hetki itsellesi. Olet sen arvoinen.

Ennen ensimmäistä käyntiä täytä esitietolomake. Voit täyttää sen jo etukäteen ja ottaa sen mukaan, tai lähettää minulle sähköpostina.

Kiireisen helpotus 1 h, 65 €

Niska-hartia-selän seudun hieronta, mikä vapauttaa emotionaalista ja kehon jännitystä tehokkaasti. Hoidossa voidaan hyödyntää lämpöä tai imukuppeja, jotka vilkastuttavat nopeasti aineenvaihduntaa sekä edesauttavat hoidon vaikutuksia. Tai vaihtoehtoisesti aromaterapiaa.

Varaa aika

Kehon ja mielen hemmotteluhoito 1,5 h, 90 €

Koko keho hoidetaan sinun tarvitsemallasi aidolla eteerisellä öljyllä. Hoidon vaikutukset ulottuvat fyysiselle sekä henkiselle tasolle ja tulokset kestävät vielä hoidon jälkeenkin usean päivän ajan. Rentouttaa kehon lisäksi mielen ja auttaa palautumaan rasituksista. Tunnin kestoisena hoidetaan ala- tai ylävartalon alue.
Varaa aika

Istumatyöläisen rentoutus 1 h, 55 €

Käsitellään erityisesti niska –hartia –rintarangan seutu, jotka usein jännittyvät ja lihaksen kiristyvät staattisista työasennoista.
Varaa aika

Liikkujan/työläisen lihashuolto 1 - 1,5 h, 60 – 85 €

Hierotaan kaikki lihasryhmät, jotka kiristävät liikunnan tai fyysisen työn seurauksena. Käytetään lihaksiin syvälle asti vaikuttavia luonnonmukaisia aineita. Tunnin mittaisena käsitellään joko ala- tai ylävartalo tilanteen mukaan.
Varaa aika

Ayurvedinen Nirvana 1,5 h, 95 €

Kehon ja mielen kokonaisvaltainen käsittely, missä huomioidaan tuhansia vuosia vanha intialainen ayurvedinen perinne. Ayurveda sisältää syvällisen tiedon kehon ja mielen välisestä tasapainosta. Tämä tasapaino on se, joka helposti järkkyy kiireisen elämäntyylimme ja moninaisen kuormituksen keskellä, ja juuri se on edellytys ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hoidossa käsitellään jalat, kädet ja erityisesti kasvot ja pään alue. Stressi helpottuu ja hoito voi auttaa sinua nukkumaan paremmin.
Suositellaan sarjahoitona.
Varaa aika

Pienen ihmeen rentoutus 30 min, 40 €

Lapsen kevyt hieronta ja rentoutus, sopii esim. vauvalle vatsavaivoja helpottamaan, lapselle uniongelmiin rauhoittamaan ja levottomuutta vähentämään. Tarvittaessa käytetään hyvin laimennettuna aromaterapian tuotteita. Oma vanhempi voi olla koko hoidon ajan mukana tuomaan lapselle turvallisuuden tunnetta.
Varaa aika

Nuoren lihasrentoutus 30 min -1 h, 35-55 €

Käsitellään lapsen/nuoren lihakset ja rentoutetaan koko keho. Auttaa palautumaan urheilun tai muun toiminnan aiheuttamista lihaskireyksistä ja vapauttaa jännityksiä.
Varaa aika

Aromahieronta 1 h, 65 €

Aromahieronta on syvärentouttava luksusluokan hieronta, jossa koko keho hierotaan läpi lymfakiertoa aktivoivilla liikkeillä. Hoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen kehoon että mieleen. Tuoksut vaikuttavat limbisen järjestelmän kautta vahvasti tunteisiin, vaistoihin ja vietteihin, jonka vuoksi aromaterapialla on saatu erinomaisia tuloksia esimerkiksi stressin, uniongelmien ja masennuksen hoidossa. Jokaiselle asiakkaalle valitaan sopivat eteeriset öljyt henkilökohtaisten tarpeiden ja mieltymysten perusteella. Käytän hoidoissa vain 100 % puhtaita aitoja eteerisiä laatuöljyjä. Hoidon vaikutukset jatkuvat usean päivän ajan hoidosta.
Varaa aika

Äänimaljahoito 1 h, 55 €

Äänimaljahoito on turvallinen, syvärentouttava, kokonaisvaltainen hoitomuoto ja se voi vaikutuksiltaan vastata jopa useamman tunnin unta. Maljojen äänen värähtely saa kaikki kehomme solut värähtelemään harmonisesti. Värähtely etenee kehon nesteessä – ääni kulkee nesteessä jopa viisi kertaa nopeammin kuin ilmassa. Äänimaljahoito sopii moneen tarkoitukseen: kun kaipaat rauhoittumista, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta tai koet unettomuutta tai jännityksiä kehossasi. Äänimaljahoito sopii hyvin myös aistiyliherkille. Äänimaljoilla on turvallista hoitaa niin aikuisia kuin lapsiakin.

Kuumakivihoito 1,5 h, 85€

Anna lämmön liukua keholla ja siirtyä syvälle kudoksiin rentouttaen. Tämä taianomaisen lempeä hemmotteluhoito on juuri sitä mitä kaipaat sitkeimpiin jumeihin, rentoutumiseen ja stressitasojen laskuun. Kuumakivihieronnassa ihollasi lempeästi liukuvat basalttikivet voidaan lämmittää kuumakivikattilassa juuri sinulle täydelliseen lämpötilaan. Halutessa hoitoon voidaan yhdistää aromaterapiaa eteerisillä öljyillä. 90Min kuumakivihieronnassa käydään lähes koko keho läpi (jalat, selkä, käsivarret, niska-hartiaseutu, pää ja kasvot). Varaa 120min aika halutessasi hieronnan myös vatsan alueelle, sekä pidemmän ajan selän- ja niska-hartia-pään alueelle.

Turvehoito 1,5 h

Selkään ja hartioihin tai reisille ja pohkeille levitetään noin 40 asteinen turve, joka peitetään kelmulla. Voidaan hoitaa vaihtoehtoisesti toivomasi kehon osa. Päällesi laitetaan vielä turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat mukavan lämmön koko kehollesi. Turpeen bio-aktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti ja lääkitsevät kehoasi. Turpeen vaikuttaessa hierotaan pää ja kädet. Jaloillesi tai selän alueelle tehdään kevyt hieronta imukupeilla sekä normaali hieronta. Turvehoito poistaa tehokkaasti myös nestettä ja laittaa aineenvaihdunnan ja nestekierron liikkeelle. Helpottaa alaselän kipuja, avaa lihasjumittumia, suoristaa lihasperäisiä vinoumia ja rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin.