Jos video ei näy, klikkaa tästä

Doterran aitojen eteeristen öljyjen arkiset käyttövinkit

Hei ihanat! Viikonlopun alun vinkit aitojen eteeristen öljyjen käyttöön arjessa.

Julkaissut Hyvinvointivalmennus Omin voimin Perjantai 9. helmikuu 2018

Aromaterapia on yksi suosituimmista täydentävistä hoitomuodoista Euroopassa. Monissa maissa se on osa virallista terveydenhuoltoa. Se on lempeä ja luonnollinen tapa terveyden tukemiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Aromaterapiassa hyödynnetään eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia sekä kosketukseen perustuvien hoitomuotojen käyttöä asiakkaan hyvinvoinnin lisäämiseen. Aromaterapian avulla voimme tehokkaasti ja silti lempeästi virkistää ja parantaa fyysistä kuin psyykkistä olemuspuoltamme kasveista ja puista saatavien terapiatason eteeristen öljyjen avulla.

dōTERRAn eteeriset öljyt tulevat ympäri maailmaa sopimusviljelijöiden kautta. dōTERRAn monet tuotteet tulevat kehitysmaista, joissa dōTERRA kouluttaa viljelijät ja maksaa tuotteista reilun hinnan ajallaan viljelijöille. Yhdessä viljelijöiden kanssa dōTERRA tekee jatkuvaa kehitystyötä ja tutkimusta, kuinka saadaan mahdollisimman laadukkaita raaka-aineita jatkuvasti käyttöön.

Eteerisiä öljyjä käytetään monin eri tavoin edistämään mielen ja kehon hyvinvointia. Niitä voi käyttää yksittäisinä öljyinä tai öljysekoituksina, riippuen käyttäjän kokemuksesta ja halutusta terveysvaikutuksesta.

dōTERRAn valikoimasta löytyy myös puhtaita, luonnonmukaisia ravintolisiä ja vitamiineja.

Haluatko oppia käyttämään vaikuttavia eteerisiä öljyjä tai niistä valmistettuja hyvinvointituotteita?

Varaa aika kalenteristani, niin katsotaan sinulle sopivimmat öljyt tai öljysekoitukset.