LFC Life Coach, hieroja, liikunnanohjaaja, kokonaisvaltainen jooga- ja rentoutusohjaaja, FISAF kuntosaliohjaaja, äänimalja- ja energiahoitaja ja hyvinvointivalmentaja Susanna Mendelin-Sonny

Olen elämästä ja ihmisistä syvästi kiinnostunut äiti, vaimo ja nainen. Tieni hyvinvoinnin pariin on ollut elämäni mittainen. Kaikki tapahtunut ja kokemukset ovat johdattaneet minut tälle elämän mittaisella matkalle ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kiehtovaan maailmaan. Minua kiinnostaa erityisesti mielen ja kehon yhteys ja se, miten suuri ajatustemme voima on arjen onnellisuudessa. Erityisesti oman elämän terveyshaasteet ja käännekohdat ovat saaneet ymmärtämään meidän oman mielen vaikutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olen elävä esimerkki siitä, että liikunnalla voi kuntouttaa ongelmaisen selän. Puhtaalla ravinnolla ja vähentämällä stressiä voi saada ärtyneen suolen voimaan paremmin.

Ehdin olla myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena yli 15 vuoden mittaisen uran ja lapsieni hoitovapaiden aikana ajatukset kypsyivät hyvinvoinnin pariin siirtymisestä kokopäiväisesti. Olin aina ollut kiinnostunut hyvinvoinnista ja opiskellut alaa työn ohessa ja vapaa-ajalla. Irtisanouduin vakituisesta myynnin paikasta tammikuussa 2014 ja tein rohkean liikkeen kohti unelmani toteutusta hyvinvoinnin parissa päätoimisesti työskentelemisestä. Haluankin kannustaa kaikkia seuraamaan unelmiaan millä tahansa elämän osa- alueella!

Elämässäni tällä hetkellä on tärkeintä nähdä elämän kauneus ja arvo jokaisessa päivässä ja elävässä olennossa. Elämä on tässä ja nyt. Ei sitten kun tai vasta eläkkeellä. Haluan olla jakamassa tätä oppia juuri sinun kanssasi. Meillä jokaisella on oikeus unelmien elämään.

Hyvinvointivalmennus Omin Voimin myös Facebookissa ja Instagramissa.