Kaikki hoidot tehdään rauhallisessa ympäristössä, jossa on kaikille aisteille hemmottelua. Rauhallista musiikkia, aromaterapeuttisia öljyjä (toivoessasi) ja keskeytymätöntä hoitoa. Näin hoidon vaikutukset pääsevät mielen tasolle asti. Hoitoöljyinä käytän vain puhtaita luonnontuotteita, ilman synteettisiä aineosia. Hoidoissa voidaan halutessasi hyödyntää lisäapuja, kuten imukuppeja tai lämpötyynyjä, edesauttamaan hoidon vaikutuksia. Saat luvan olla hiljaa hoidon aikana, jos niin haluat. Saatat vaikka nukahtaa hoidon aikana. Hoito on vain sinun omaa aikaa, hetki itsellesi. Olet sen arvoinen.

Ennen ensimmäistä käyntiä täytä esitietolomake. Voit täyttää sen jo etukäteen ja ottaa sen mukaan, tai lähettää minulle sähköpostina.

Osahieronta 30 min, 35 €

Puolihieronta 60 min, 55 €

Koko hieronta 90 min, 75 €

Päästä varpaisiin -hieronta 120 min, 100 €

Imukuppi/klassinen hieronta yhdistelmähoito 1h, 65 €

Kuivakuppaus tehdään imukupeilla, joita liuutetaan rasvatulla iholla. Imukuppia painamalla ja puristamalla on mahdollista saada kupin sisään alipaine, joka mahdollistaa kupin avulla tehtävän hieronnan.  Kuivakuppaus on erittäin tehokasta: jo 15 minuutin käsittely vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa ja sillä on saatu todella hyviä tuloksia lihasjumeihin. Hoito on eräänlainen kuppauksen, sidekudoshieronnan ja lymfahieronnan yhdistelmä. Imukuppihieronta rentouttaa ja puhdistaa kehoa. Hoito on kivutonta.

Imukuppihieronnan hyödyt

  • Lihasjännitystilojen lievittäminen
  • Arpikudoksen ja turvotuksen hoito
  • Aineenvaihdunnan, veren- ja lymfakierron vilkastuttaminen
  • Urheilusuoritusten jälkeinen lihashuolto
  • Selluliitin poisto
  • Kuona-aineiden ja nesteiden poisto
  • Kipupisteiden käsittely
  • Rentoutumisen tunne

Aromahieronta 1 h, 65 €

Suklaahieronta 1 h, 60 €

Hoidossa käytetään ylellistä suklaantuoksuista hierontaöljyä, joka rentouttaa kehon sekä mielen. Pehmittää ja hoitaa ihoa.

Aloe vera-hieronta 1 h, 60 €

Aloe veran sisältämä geeli on tehokas kosteusvoide, joka ravitsee ihoa ja tekee siitä todella pehmeän. AloeVeraa käytetään lääkekasvina ja sillä on tutkitusti vaikutusta kuivan ihon, psoriaksen ja muiden ihosairauksien hoitoon. Aloe veralla on tulehdusta torjuvia ja antibakteerisia ominaisuuksia, joten se voi auttaa aknen hoidossa. Palovammojen ja hyönteisten pistojen hoitoon aloe on erinomainen. Käytän hoidossa puhtainta aloeveraa, mitä on saatavilla (99%). Voide sopii erinomaisesti myös ennen tulevaa isoa urheilusuoritusta lämmittämään lihaksia tai palauttamaan lihaksia suorituksen jälkeen.

Varaa aika
Katso myös muut Hoitopaketit